Mövenpick’te İtalyan yemekleri

Ana Sayfa » Mekanlar » Mövenpick’te İtalyan yemekleri
Paylaş
Tarih : 21 Kasım 2017 - 14:02

Mövenpick Hotel İzmir’de “İtalyan yemekleri haftası” başladı.

Dünyanın en sevilen mutfaklarından olan İtalyan mutfağı haftası, İzmir’in başarılı restoranı Margaux’da 20 Kasım’da başladı. İtalyan konuk şef Giovanni Terracciano ve Mövenpick Hotel İzmir baş aşçısı Murat Yıldız tarafından hazırlanan İtalyan lezzetleri, 27 Kasım’a kadar sürecek.

En taze ve kaliteli malzemelerle hazırlanan İtalyan menüsünde; ricotta peynirli patlıcan parmigiana, kum midyesi çorbası, dana yahnili rigatoni makarna, gratine edilmiş dana madalyon yer alıyor. Bu enfes lezzetlerin ardından Mövenpick dondurması ile servis edilen buğday ve ricotta peynirli tartı da tatma şansı bulacaksınız. Mövenpick Hotel istanbul’un deneyimli baş aşçısı Giovanni Terracciano’nun konuk şef olarak katıldığı festival, 27 Kasım’a kadar İtalyan mutfağı sevenleri ağırlayacak.

 

 

Etiketler :

SPONSOR REKLAMLAR

BENZER HABERLER

Çakabey’de okul öncesi farkı
Çakabey’de okul öncesi farkı

Okul öncesi dönemde Türkiye’de ilklere imza atan Özel Çakabey Okulları, “Mavişehir Anaokulunda” Türkçe-İngilizce iki dilli eğitim uyguluyor. Okul

Sürpriz doğum günü
Sürpriz doğum günü

Tren’in Franchise Genel Müdürü Timuçin Yeşil’e, iş arkadaşları ve dostları sürpriz bir doğum günü düzenledi. Tren Beach &

Folkart Gallery Atatürk Sergisi ile açılıyor
Folkart Gallery Atatürk Sergisi ile açılıyor

Folkart Gallery, bugüne kadar yapılmış en kapsamlı ve en büyük Atatürk sergisine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Sergide birçok obje ve

Facebook Hesabınızla Bu Habere Yorum Yapabilirsiniz